Sieraden

 

Sieraden zijn perfect om je stijl te benadrukken. Ze zijn niet alleen de finishing touch van je outfit, maar laten ook zien wie je bent. Van een slavenarmband tot roségouden oorstekers en van een zilveren schakelarmband tot een kleurrijke statementketting. Voor de mooiste sieraden ben je bij Briljant Optiek & Sieraden aan het goede adres. Kies je voor één opvallend stuk, of combineer je verschillende sieraden om je eigen stijl te laten zien?

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een sieraad naar eigen ontwerp te laten maken of een bestaand sieraad aan te passen. Onze goudsmid denkt graag hierin met u mee.

Sieraden die persoonlijk en uniek zijn, mooi om cadeau te doen, maar ook mooi als cadeautje voor jezelf!  Verras jouw vader, moeder, zus, collega, partner of wie je dan ook in het zonnetje wilt zetten met een mooi sieraad en kom vrijblijvend bij ons binnen en vraag om ons advies.

Horloges

Briljant Optiek & Sieraden is al vele jaren een begrip. Een juwelier met een sfeervolle, vriendelijke en huiselijke uitstraling. Passie dat is bij ons het magische woord. We hebben veel te bieden op het gebied van horloges. Van de nieuwste trends tot de tijdloze klassiekers, kortom voor ieder wat wils. Ook voor reparaties bent u bij ons op het juiste adres.

We hebben merken van o.a. Pulsar, Lorus, Zinzi, Boccia, Prisma.

Wij vinden het belangrijk dat u “bij de tijd” de deur uitgaat en nemen daar graag ook de tijd voor.

Oorgaatjes

Kan ik ook bij Briljant Optiek & Sieraden terecht voor het schieten van oorgaatjes?
Het is mogelijk om oorgaatjes te laten schieten. Er wordt gebruik gemaakt van een erkend schietsysteem.

Wat is de minimum leeftijd voor het schieten van oorgaatjes?
Wij hanteren een minimum leeftijd van 1 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig.
Wij adviseren om de oorgaatjes tegelijkertijd te laten schieten bij kleine kinderen.

Is het mogelijk om meerdere oorgaatjes te schieten in hetzelfde oor?
Er worden alleen gaatjes geschoten in de oorlel en niet in het kraakbeen.

Wat kost het schieten van oorgaatjes?
Dit is afhankelijk van het oorknopje dat u kiest.
De vanaf-prijs is € 12,50 Dit is inclusief een setje oorbellen en sterilon.

Dien ik een afspraak te maken voor het schieten van oorgaatjes?
Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wij adviseren u echter wel om drukke momenten, zoals de zaterdag, te vermijden.
Het is aan te raden om van tevoren telefonisch contact op te nemen, het kan namelijk zijn dat degene die de gaatjes schiet niet aanwezig is.

Contact

 

0228 - 581258

De Hoek 1, 1693 AA Wervershoof

info@briljant-optiek.nl